Віджет "Менеджер Online"
Менеджер Online
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Укр

Сковорідки

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:

Чому варто купити сковорідку у Good Pan?

Кожна кухня не обходиться без сковорідки. Пательні можуть бути універсальними та використовуватись для смаження, розігрівання, тушіння або призначатись для конкретних цілей, таких як приготування млинців, оладок або азіатських страв.

Матеріал виготовлення:

  • Чавун. Чавунні сковорідки є універсальними. Вони створюють власне антипригарне покриття, тому рідко потребують додаткового. Пориста структура матеріалу вбирає олію, яка запобігає прилипанню до поверхні. Сковорідка із чавуна рівномірно нагрівається, має достатню міцність, підходить для запікання в духовці, на відкритому вогні, а також для індукційних плит. Цей матеріал повністю безпечний для здоров'я. Із недоліків - значна вага сковорідки та схильність до іржавіння при неправильному догляді.
  • Сталь. Сталеві сковорідки широко використовуються. Модель без покриття максимально зберігає смак інгредієнтів, але щоб продукти не прилипали до поверхні, її потрібно добре розігріти. Антипригарне покриття усуває цей недолік. У такому випадку ви отримуєте міцну, стійку до корозії, не спричиняючу підгорання та зміну смаку продуктів, сковороду.
  • Мідь. Мідна посудина має відмінні теплопровідні властивості, що дозволяє готувати при меншій температурі з таким самим успіхом, як і на сильному вогні, скорочуючи час на приготування страв та зберігаючи більше вітамінів та корисних речовин. Сковорідки з міді можуть мати внутрішнє покриття (лудіння) або без нього. Якщо вам потрібно готувати страви з кислими інгредієнтами, краще вибрати сковорідку з внутрішнім покриттям, щоб уникнути окислення міді, яке може змінити смак страв і навіть спричинити отруєння. Внутрішнє покриття може бути виконане з нержавіючої сталі, поживного олова або кераміки.
  • Алюміній. Сковорідки з алюмінію є ідеальним вибором для швидкої смаження або приготування млинців, оскільки вони швидко нагріваються і дуже легкі. Алюміній є найбільш доступним матеріалом для виготовлення сковорідок, проте дешеві моделі можуть мати недовговічність та деформуватися при високих температурах, що може призвести до тріскання антипригарного покриття. Але якщо ви придбаєте якісну модель від перевіреного виробника, то отримаєте довговічний та зручний у використанні товар за доступною ціною.

Типи сковорідок.

Існує кілька основних типів кухонного посуду, який широко відомий і використовується як професіоналами, так і любителями:
 

  • Класичні сковороди є універсальними моделями, які використовуються для приготування більшості страв. Вони виготовляються з чавуну, алюмінію і сталі, і найчастіше мають антипригарне покриття. Такий посуд є практично в кожному домі.
  • Блинні сковорідки - тонкі та легкі посудини з антипригарним покриттям, які використовуються для смаження млинців, панкейків та оладок. Вони мають низькі бортики і виготовляються зі сталі або алюмінію. Для оладок також можна використовувати окрему посуду з дном, на якому розміщені 4-5 формочок для залиття тіста.

  • Сковорідки WOK - глибокі вироби з вузьким дном, призначені для приготування класичних східних страв.

  • Сотейники - посудина з рівним дном і високими бортами. Вона використовується для приготування соусів, тушкування різних продуктів, смаження напівфабрикатів.

  • Гриль - це сковорідки з ребристою внутрішньою поверхнею дна, яка залишає привабливі та апетитні сліди на м'ясних виробах. Така структура допомагає максимально передати і повторити смаження продуктів на мангалі. Ця посудина використовується для смаження м'яса або овочів.

Перед покупкою пательні необхідно переконатися, що вона підходить для вашої кухонної техніки, будь то газова, електрична або індукційна плита. Відгуки покупців вказують на важливість таких параметрів, як можливість миття в посудомийній машині, наявність індикатора нагріву, ненагрівальних ручок, кришки та інших зручних опцій.
 

Вибираємо внутрішнє покриття.

Важливим критерієм при виборі сковорідки є наявність внутрішнього покриття, яке дозволяє готувати страви без жиру і легко мити посуд після готування. Різні варіанти покриття, такі як антипригарне, сталеве, керамічне, мармурове, титанове і тефлонове, підходять для різних типів страв.

Сковорідки з керамічним покриттям є екологічними та здатними витримувати високу температуру, але не переносять різких перепадів температури. Мармурове покриття довговічне та швидко нагрівається, а титанове покриття безпечне і не потребує олії для готування. Тефлонове покриття легко піддається механічному впливу, але добре витримує високу температуру.

В інтернет-магазині Гуд Пан ви можете вибрати та купити сковорідки різного призначення та типу, а також іншу якісну продукцію для приготування страв за доступними цінами. Доставка товарів здійснюється Новою Поштою в будь-яку точку України.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.